Kulturfabrikken KF

Kinovert

Sortland kino har ledig 33,84 % fast stilling som kinovert.

Kinoverten har mye kontakt med publikum, noe som forutsetter gode kommunikasjonsegenskaper og serviceinnstilling.

Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer filmkjøring 3 – 5 dager i uken. 

Kvalifikasjoner

Sortland kino er digitalisert og har topp moderne visningsutstyr. Kinoverten må derfor ha innsikt i, og interesse for datautstyr. En fordel er det også om søkeren har teknisk innsikt. Søkere med erfaring fra bransjen vil bli foretrukket, men er ikke et krav da opplæring vil bli gitt.

Personlige egenskaper

Den vi søker er filminteressert, svært serviceinnstilt, har gode datakunnskaper og er innstilt på kvelds- og helgearbeid. 

Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Muligheter for personlig og faglig utvikling, opplæring, gunstig pensjonsordning og lønn etter gjeldende avtaleverk.

Tilsettingsvilkår

Arbeidstakere tilsettes i Sortland kommune, ved Kulturfabrikken Sortland KF, etter gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Prøvetiden er seks måneder i faste stillinger.

Generelt

Med utgangspunkt i politisk vedtatt "Handlingsplan for likestilling og mot diskriminering", oppfordrer Sortland kommune alle kvalifiserte kandidater til å søke stilling i kommunen, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Sortland kommune vil ved eventuell ansettelse av søkere med redusert funksjonsevne bidra til å legge forholdene til rette.

Vi gjør oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort, selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du at din søknad skal være unntatt offentlighet, nå du skrive en begrunnelse, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Du finner et eget felt i søknadsskjemaet for dette. Vi gir deg beskjed dersom ønsket ditt ikke kan tas til følge.

Ved eventuelle andre ledige stillinger som kinovert i Sortland kommune etter utlysning, vil søkere kunne bli vurdert til disse. 

Søknad sendes

Sortland kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Vi ber om at søknadstekst fylles ut, og at attester og vitnemål lastes opp. Dokumentert arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et jobbtilbud.

Ved behov for hjelp med registrering og utfylling av søknad, ta kontakt med vår HR-avdeling på tlf. 76 10 90 00 eller e-post: hr@sortland.kommune.no

 

Velkommen som søker!

 

Del på:

Referansenummer:

24/5172

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

01.10.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Sortland

Kontaktpersoner:

Adresse:

Strandgata 1 8400 Sortland

Kart: