Sortland barneskole

Lærere

Sortland barneskole har ledig inntil 3 faste lærerstillinger.

Sortland barneskole er en 1-7 skole med 303 elever og 55 ansatte. Skolen ligger sentrumsnært, men likevel med kort vei til skog, mark og fjæra. Nærmiljøet brukes mye, og uteskole benyttes aktivt i elevenes læringsprosesser. Vi er en samfunnsaktiv skole som fremmer læring og omsorg gjennom samarbeid og medansvar. Skolen satser aktivt på læringsmiljø, hvor fokus på «Gleding» og positiv forsterking er grunnlag for det pedagogiske arbeidet.

Skolen vår er en fantastisk plass hvor vi jobber sammen for å lære, vokse og styrke fellesskapet. Samhold er viktig for oss, og vi er alltid på lag med hverandre. Kom og bli med på vår læringsreise.

Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside: https://www.sortland.kommune.no/tjenester/barn-og-skole/grunnskole/skoler/

Kvalifikasjoner

  • Godkjent utdanning for grunnskolen, etter opplæringslovens §17-4
  • Det stilles krav om gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper, etter forskrift til opplæringsloven § 14-6
  • Personlig egnethet vektlegges

Fagønsker/-behov:

  • Allmennlærer
  • Norsk for minoritetsspråklige
  • Engelsk for grunnskolen
  • Begynnneropplæring i norsk og matematikk

Vi vurderer søkere til stillinger ut fra fagkombinasjoner og skolens behov.

Skolen har behov for lærere med erfaring i kontaktlærerrollen. I tillegg vektlegger vi interesse for undervisning med uteskole som metode.

Vi tilbyr

  • En lærende organisasjon der tilpasset opplæring og et godt skole- og heimsamarbeid vektlegges
  • Opplæring, veiledning og faglig utvikling
  • Mentorordning for nytilsatte og nyutdannede
  • Gunstige forsikrings- og pensjonsordninger
  • Lønn etter gjeldende avtaleverk
  • Nye arbeidslokaler for personalet fra høsten 2024

Tilsettingsvilkår

Søkere som mener de har fortrinnsrett til utvidelse/fast stilling må anmerke dette i søknaden. Arbeidstakere tilsettes i Sortland kommune etter gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Prøvetiden er 6 måneder i faste stillinger. Ved tilsetting i skole, barnehage, må det leveres politiattest ikke eldre enn tre måneder.

Startdato for tilsetting avtales nærmere med rektor.

Generelt

Med utgangspunkt i politisk vedtatt "Handlingsplan for likestilling og mot diskriminering", oppfordrer Sortland kommune alle kvalifiserte kandidater til å søke stilling i kommunen, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Sortland kommune vil ved eventuell ansettelse av søkere med redusert funksjonsevne bidra til å legge forholdene til rette.

Vi gjør oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort, selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du at din søknad skal være unntatt offentlighet, må du skrive en begrunnelse, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Du finner et eget felt i søknadsskjemaet for dette. Vi gir deg beskjed dersom ønsket ditt ikke kan tas til følge.

Ved eventuelle andre ledige lærerstillinger i grunnskolen i Sortland kommune etter utlysning, vil søkere kunne bli vurdert til disse.

Søknad sendes

Sortland kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Vi ber deg skrive en søknad, og laste opp CV, attester og vitnemål. Dokumentert arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et evt. jobbtilbud.

Ved behov for hjelp med registrering og utfylling av søknad, ta kontakt med vår HR-avdeling på tlf. 76 10 90 00 eller e-post: hr@sortland.kommune.no

 

Velkommen som søker!

 

Del på:

Referansenummer:

24/5173

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

18.09.2024

Tiltredelse:

01.10.2024

Arbeidssted:

Sortland

Adresse:

Skolegata 7 8400 Sortland

Kart: